3.08.2012 г., 21:10 ч.

Любов на лунна светлина 

  Поезия » Любовна
826 0 4

В нощта, когато Луната се избистри,
явяваш се ти - тъй нежен и истински,
моя Любов, мое вдъхновение,
мое мечтано призрачно видение.

Целуваш очите, изпиваш сълзите,
с устни горещи влудяваш кръвта;
изгасват една по една светлините,
потъваме двама в магията на нощта.

Целувай дълго устните ми нецелувани,
с нежни пръсти ме гали,
обичай ме с обич дълго сънувана,
огнен пламък в сърцето запали.

И нека в този миг да останем -
да няма утре и вчера, само сега,
да няма бариери и прегради,
само Любов - на лунна светлина.

 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??