8.04.2006 г., 10:16 ч.

Любов неизживяна 

  Поезия
1414 0 7
Има те
и знам ще те намеря
или ти на моя праг ще спреш..
Ще те позная
или пък отмина,
ще те усетя
в полъха на пролетен цъфтеж.
Ще бъдеш ти
като милувка тъй мечтана
или може би като мехлем
за стара рана...
Знам,че има те..
И знам...Ще те намеря...
Така жадувана,
мечтана,
до мен да си
любов във времето неизживяна.

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??