17.02.2017 г., 14:29 ч.

Любов неразгадана 

  Поезия » Любовна
387 2 2

Надеждата понякога ни подлудява...
Към никого не се привързвай,
в себе си живей,
сърцето ти единствено не те предава
по кръстопътища без пътни знаци,
по тъжен зимен пясъчен навей. 

 

От чувствата не се умира,
макар да ти е мъчно до полуда,
душата блика в изворни сълзи
и съкровена сила бързея намира -
да я пречисти и въздигне като пеперуда.

 

Не се отбивай просто хей така, любов неразгадана,
от миговете с тебе запленена,
за някого, когато като лъч ме има,
в безкрайност искам да остана,
в тайната си бяла и необяснима,
с криле на птица и небе за двама.

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Еси! Поздрав от мен!
  • "От чувствата не се умира..."
    Права си, Галакси! Не се умира, но понякога имаш точно такова усещане. Поздрави!
Предложения
: ??:??