12.06.2011 г., 19:35 ч.

Любов, останала на двайсет 

  Поезия » Философска
739 0 12

Измислена звезда ли е за теб,
внезапно във живота ти изгряла?
От младостта далечна "преди век",
чрез спомените свидни долетяла.

Останала на двайсет и сега -
пречистен уникат без имитации.
Съдбата с вас май  прави си шега,
предлагайки ви странни провокации.

Далечни разстояния, мечти,
различен път към общата посока,
тя среща ви отново, може би -
да тества днес душите ви... за скока.

Реално-виртуални светове
събират и разделят безутешно. 
Дали животът вас ще избере
да разрешите казуса... успешно?!

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??