16.01.2007 г., 11:36 ч.

Любов от грях! 

  Поезия
813 0 6
Вярна бях.
Без грях живях.
Не знаех що е обич,
не знаех що е болка.
Когато срещнах теб,
какво е грях, тогава осъзнах.

Сега съм влюбена, невярна.
Ала съдбата е коварна.
Две души не ще се слеят,
те за обич всеки ден копнеят.

Любов от грях ни свързва двама.
Любов от грях отново ни дели.
Любов от грях и обич толкова голяма,
любов от грях и много тъжни дни.

Ще дойде ден, ще бъдем двама,
без лъжи и без измама.
Щастието ние ще познаем,
и пред света любовта си ще признаем!




© Дидка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??