5.11.2008 г., 10:52 ч.

Любов - от Мари Горанов 

  Поезия » Любовна
877 0 2
 

  ЛЮБОВ - от Мари Горанов

   Любовта е страст голяма,
   но от нея вигаги боли,
   любовта е винаги за двама,
   но дали до края ще успее тя да ги държи?

   Ако довериш се ти на нея,
   вечно ти ще си щастлив,
   но оставиш ли я тя да си отиде,
   в мъка и забрава ще потънеш ти!

   Никога не вярвай във вечността!
   Никога не вярвай в мъдростта!
   Има истина една в света -
   ПОВЯРВАЙ В ЛЮБОВТА!

© Мариан Горанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За Любовта, но Истинската Любов, тази, която е веднъж в живота, човек трябва да е готов на всичко! Продължавай да вярваш!
  • Цялата ми мъдрост отива по дяволите щом повярвам в Любовта!А някак си ако може да се съчетаят...
    Поздрав!
Предложения
: ??:??