ЛЮБОВ - от Мари Горанов
Любовта е страст голяма,
но от нея вигаги боли,
любовта е винаги за двама,
но дали до края ще успее тя да ги държи?
Ако довериш се ти на нея,
вечно ти ще си щастлив,
но оставиш ли я тя да си отиде,
в мъка и забрава ще потънеш ти!
Никога не вярвай във вечността!
Никога не вярвай в мъдростта!
Има истина една в света -
ПОВЯРВАЙ В ЛЮБОВТА!
© Мариан Горанов All rights reserved.