21.11.2008 г., 22:52 ч.  

Любов от сълзи 

  Поезия » Любовна
598 0 0

 Любов от сълзи 

 

Когато си отиде любовта,

остават само спомени,

когато някой мъж те нарани,

остават само болка и тъга,

когато срещнеш щастието и радостта,

превръщат се те в съдба!

 

Плаче моето сърце за теб,

плаче и душата ми,

една сълза, изтръпнала в нощта,

изтривам от лицето си!

 

Ти ми показа пътя към теб,

пътя към твоето сърце,

затворено в любов от сълзи,

то никога не ще се предаде!

© Ина Лилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??