16.05.2019 г., 6:58 ч.

Любов платонична 

  Поезия » Любовна
311 0 1

              Любов платонична

 

Да те обичам без да те докосвам дори,

това ли искаш, това ли желаеш ти?!

Да те гледам без да галя твоята коса,

да чувствам само без твоя милувка.

 

Ръцете вместо вплетени сякаш са една,

да се докосват само с една ръкостиска.

Горещите устни с аромат на горски цветя,

да ги гледам само без целувка вълшебна!

 

Това ли искаш ти, аз не мога така,

Да те желая а да получа само усмивка,

да те искам,а само другарска прегръдка,

да те жадувам силно, а ти да останеш мечта!

 

Любовта е пламък в две влюбени души,

да бъдат заедно не далеч и отново сами!

Любовта  е в четири грейнали очи,

музика за душата, тя звучи и лъчи!

Чуй я! Почуствай я и към мен пристъпи!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??