8.10.2015 г., 21:25 ч.

Любов по кожата се стича 

  Поезия » Любовна
410 0 3

Любов по кожата се стича

и омайва, и блести,

и мъжките очи привлича,

и се раждат в тях мечти...

 

Но ти един избранник имаш,

а другите... за теб са фон...

Очите си на тях не спираш,

прибираш се във своя дом.

 

А там разперила крила

над теб и принца на сърцето,

те чака нежна любовта -

Луна си ти... а той небето...

 

И двамата когато сте,

любов по кожата се стича -

Тупти във вас едно сърце,

това е тайната... когато се обича...

 

15.08.2015.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??