23.04.2019 г., 23:09 ч.

Любов по милост 

  Поезия » Любовна
556 0 4

Любов по милост?! Не, не искам!
Трошици нежност като залък хляб!
С тях сега - ти не ме обиждай!
Изпросена любов! Не, благодаря!

 

Лъжи безбройни?! Е, хайде стига!
Игра на думи... евтин клоунаж!
Жонглираш с чувства, но ми писна!
Напускам цирка, тръгвам си сама!

 

Недей да казваш, че пак ме искаш!
Ще мине време - ще се преродя!
И всичко лошо от сърцето ще изчистя.
Ще тръгна смело - достойна съм жена!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??