2.11.2005 г., 18:18 ч.

Любов с изтекъл срок 

  Поезия
1201 0 5

Не трий сълзите!
Те танцуват по лицето с моята тъга!
Не ме гледай във очите,
изричайки лъжа подир лъжа...

Не трий сълзите!
Няма да получиш опрошение!
Не е нужно да те гледам във очите,
за да видя твоето падение.

Сълзите превърнаха се в суша!
Не останаха дори  мечти.
Нека другата да слуша
твоето "Обичам те...почти!"...


© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??