20.09.2013 г., 20:30 ч.

Любов (сбогом на оpъжията) 

  Поезия
935 0 8

                    

                                    Любов

 

 

                                                                    „ Най-големият Учител е
                                                                       любовта. Да обичаш,
                                                                       означава да забравиш за
                                                                       себе си и чак тогава
                                                                       можеш да обичаш. Когато
                                                                       смяташ за нещо
                                                                       отделно и смяташ другия
                                                                       за нещо съвсем отделно,
                                                                       обич няма. Дай всичко от
                                                                         себе си. Любовта е
                                                                         всичко. Всичко!”  

 

Тя дойде...

 

Стотина прераждания

Сграбчиха

Непокорните си утрини

 

 

Тя дойде с усмивка...

 

Страхът злокобно

Врясна

В тежкия си 

Потен сън

 

 

Тя дойде от светлината...

 

Планината в мен

Загуби дъх

Отдръпнал

Цветния си прилив

 

 

Тя дойде без знак...

 

Нощта пролая като куче

 

 

 

Тя дойде

Тя идва

Тя е тук

 

И

Сбогом

Сбогом

Сбогом

 

Мой мили

Скъпи

Джак

© Донърджак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сбогом на оръжията! Толкова се страхуваме да разкриваме чувства, че воюваме съвсем безсмислено, а после страдаме дълго. Харесах, много!
  • Различно, интересно, ХУБАВО!
  • Не може да се сбърка - твое и много хубаво стихотворение, Джак!
  • На един дъх...като миг...толкова ценен миг..."Любовта е всичко"
  • Оригинален творец! Много даже!
  • Наистина различно и ми хареса...индивидуален стил - Браво!
  • Много различно,много твое!Като стон е!
Предложения
: ??:??