12.12.2006 г., 15:26 ч.

Любов ще ти разказвам 

  Поезия » Любовна
1799 1 13
Заспиваш ли?
Под клепките ти ще се сгуша
и тихичко ще ти говоря във съня.
Любов ще ти разказвам,
ти ще слушаш.
Подреждах мисли обич през деня.
Прашец от нежни думи ще посипя
в леглото ни –
като вълшебен звън.
Ти, омагьосан и щастлив,
ще ме повикаш
да сбъднем любовта си и насън.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??