24.09.2007 г., 9:25 ч.

Любов след тежката раздяла 

  Поезия
643 0 0
! Текстът е по мелодията на песента „Единствени" на Слави Трифонов и Софи Маринова

 музика - Евгени Димитров- Маестротото



Любов след тежката раздяла

1. Ето пак започва съботния зимен ден,

а аз стоя отново със раздялата.

И снегът се сипе на парцали върху мен

като безстрашен воин.


2. Колко много болка аз отново изживях!

Колко мимолетни бяха моите мечти!

Но сега отново виждам да валят звезди,

ала ми липсваш ти.

Пр.
Ще се раждам и умирам, мислейки за теб.

Аз ще стискам устни, но ще чуваш моя глас.

Ще обичаш и ще мразиш моето лице

с изстрадало сърце.


3. И когато слънцето в небето изгори,

когато ярките звезди станат на сълзи,

ти на сцената ще видиш моя силует,

обгърнат във мъгла.


4. Ще се питаш как допусна да остана сам.

Ще се мразиш, че продаде моята любов.

Аз се мразя, че превърнах всичко във лъжа,

но друго е сега.


          Nick Dracula

Ами... опитах се да напиша текст по музиката на "Единствени". Дано Ви е харесало това, което се получи :))


© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??