5.08.2021 г., 17:27 ч.

Любов- съдба 

  Поезия » Любовна
415 1 8

Да беше телефонен номер, аз

веднага бих сменил го с друг

или адрес да бе и него също

във времето зад мене бих оставил,

ала това любов- сърце е зная

и невъзможно е да я забравя.

 

Да беше дъжд пороен и студен

би спрял, нали, и пак ще просветлее,

и вятър да е силен, разрушаващ,

отминал би отлитащ надалече,

ала това любов- тъга е зная

и болка от раздялата изгаря.

 

Да бе скала на морски бряг, вълните

ще я стопят след пристъпите свои

и дълголетното дърво дори

все някога изсъхва и изчезва,

ала това любов- съдба е зная

и винаги ще те обичам нежно...

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??