Да беше телефонен номер, аз
веднага бих сменил го с друг
или адрес да бе и него също
във времето зад мене бих оставил,
ала това любов- сърце е зная
и невъзможно е да я забравя.
Да беше дъжд пороен и студен
би спрял, нали, и пак ще просветлее,
и вятър да е силен, разрушаващ,
отминал би отлитащ надалече,
ала това любов- тъга е зная
и болка от раздялата изгаря.
Да бе скала на морски бряг, вълните
ще я стопят след пристъпите свои
и дълголетното дърво дори
все някога изсъхва и изчезва,
ала това любов- съдба е зная
и винаги ще те обичам нежно...
© Асенчо Грудев All rights reserved.