6.08.2019 г., 11:08 ч.

Любов, Съдба и пеперуди... 

  Поезия » Любовна
471 4 3

 

Не знам за теб, но аз приключих. 

Не пия вече изветряло вино. 

Вратите, всички до една заключих. 

И пратих спомените в киното. 

Не гледам вече стари ленти. 

И прожектирам само бъдеще. 

Събирам, сприращи дъха, моменти. 

Сънувам, страстни мокри сънища. 

Изтрих сълзливите си стихове, 

и снимки със вменено щастие. 

Загърбих любовта във митове, 

на хорските души - ужасното. 

Сега ме имаш. Имам Теб. 

Любов. Съдба. И пеперуди. 

Простете бедният поет, 

щастлив, когато е - света го губи... 

 

Стихопат.

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??