22.02.2017 г., 13:34 ч.  

Любов в цветове 

  Поезия » Любовна
916 2 4

Черно, бяло, зелено...

Точки, черти, мечти...

 

Ти - в синьо - на кръгла земя...

 

А там някъде тя - в червено -

те чакаше в една сълза...

 

 

FONY

© Fony Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??