27.07.2012 г., 8:34 ч.

Любов в облаците 

  Поезия » Любовна
620 0 2

Това сега живот ли е

съдба на кръст да ни подмята?

Това сега любов ли е

да ходим само по земята?

 

Аз искам горе да летим

и в облаците да се любим.

С целувки всичко да платим.

От щастие да се загубим.

 

Да се целунем още там

между звезди обезумели.

И полудели в тоя плам,

да ни завидят, че сме смели.

 

И под краката без земя

да се прегърнеме на споко.

И щом звезда ни се посмя,

да паднем, но пък от високо!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??