27.06.2009 г., 17:44 ч.

Любов вместо пари 

  Поезия » Любовна
344 0 1

Всички пари на света
не могат да ми донесат
и микрон от щастието на любовта.
На онази любов, която те кара
да ставаш от сън с усмивка,
да си говориш със слънцето и луната,
да подаряваш усмивки на непознат,
да търсиш звездите и дъгата,
да пулсираш, да мечтаеш, да летиш
като сокол в простора красив.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??