Jun 27, 2009, 5:44 PM

Любов вместо пари 

  Poetry » Love
345 0 1

Всички пари на света
не могат да ми донесат
и микрон от щастието на любовта.
На онази любов, която те кара
да ставаш от сън с усмивка,
да си говориш със слънцето и луната,
да подаряваш усмивки на непознат,
да търсиш звездите и дъгата,
да пулсираш, да мечтаеш, да летиш
като сокол в простора красив.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??