24.09.2007 г., 11:11 ч.

Любов във везни 

  Поезия
593 0 4

Пак ме питаш дали те обичам.
Пак казваш, че обичаш ме повече ти.
Нали съм тук, до теб?! Няма смисъл
да поставяш любовта във везни.


Но аз вече ти казах - не мога
да продължавам да те лъжа така,
премери тази обич отново -
пълна ще е само твойта везна...


Мойта е празна... побегна,
избяга любовта ми със друг,
но ти обещах - до последно
оставам до теб, точно тук.


Не слагай любовта на везни,
не ме карай да искам прошка.
Аз съм тук, до тебе, нали?!
Какво тогава трябва ти още?

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??