18.11.2018 г., 20:09 ч.

Любов за мен 

  Поезия » Любовна
745 0 1

Реших да се влюбя по свое желание.
Реших го и стана – просто така.
На тебе обрекох се и с лудо незнание
примамвах да дойде при мен любовта.

 

С обети обвързах се, с клетви заклех се –
пристегнах се здраво за тази мечта.
За мене ти стана любов по желание,
за теб си останах просто шега.

 

...

 

Но може би утре в прекрасния ден
нечакана обич ще срещне и мен?
А може би даже още сега
към мене пътува любов сред нощта...

© Мартин Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??