2.04.2013 г., 7:25 ч.  

Любовен дъжд 

  Поезия » Любовна
469 0 0

Любовен дъжд



Сърцето ми в море огромно плува:
море от обич, страсти и в стихия,
а аз като светиня моя те рисувам
и грея в слънчева омая и в магия.

Рисувам - дъжд от звездопади.
Задъхана, преливаща от нежност.
Душите ни разцъфнали и млади
отнасят времето в безбрежност.

Рисувам те, Любов, така гореща!
Вълнения бушуват с луда страст!
В секундите на първата ни среща:
любовен дъжд в порой изля се в нас.

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??