31.10.2012 г., 0:35 ч.

Любовен екстаз 

  Поезия » Еротична
1313 2 0

Приближавайки се към теб

с усмивка ще те разтопя,

с поглед ще те съблазня

и точно на дъх разстояние,

в магията на страстта

с целувка ще те изгоря.

Само с допир ще те съблека,

с нокти ще те раздера,

и бързо с теб ще се слея

страстта си върху теб да разлея

и от любов да полудея.

Сърцето пулсира, тялото трепти

и всичко в мен от екстаз ще излети...

© Кремена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??