Приближавайки се към теб
с усмивка ще те разтопя,
с поглед ще те съблазня
и точно на дъх разстояние,
в магията на страстта
с целувка ще те изгоря.
Само с допир ще те съблека,
с нокти ще те раздера,
и бързо с теб ще се слея
страстта си върху теб да разлея
и от любов да полудея.
Сърцето пулсира, тялото трепти
и всичко в мен от екстаз ще излети...
© Кремена All rights reserved.