Любовен мазохизъм
Ужасна е, нищожна. Нищо!
Някакво си бледо същество!
Ходещо през локвите от мисли,
за любов готово да убие то!
Кървава отвара пие,
с цел сърце да съживи!
Гади ù се от студено,
чувства давят я и се гневи!
Тясно е в красивото ù тяло,
усмирителната риза я боли…
Да разкъса кръвожадно иска
спомени любовни отпреди!
Ужасна е, нищожна. Вряща!
Лута се из живия живот!
Сляпо вярва в шареното нищо,
Тя е любовта - жесток деспот!
© Манипулирам Всички права запазени
Слънчев ден!