12.06.2008 г., 11:30 ч.

Любовен шепот 

  Поезия » Любовна
772 0 11
 

Любовен шепот

 

За любовта си аз

не ще говоря гръмко.

За нея ще ти  шептя

в среднощен светъл час.

Ще милвам

на тялото ти

всяка гънка,

сладостта и

да усетиш

във захлас!

Ще те прегърна

нежно,

мило,

като пиле,

под крило

на майка си

се скрило,

и в очите ми

тогава

ти ще видиш

силата

 на  моите

чувства!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??