5.08.2008 г., 15:13 ч.

Любовен стих 

  Поезия » Любовна
1007 0 5
Очи в очи
искра прелита,
копнеж звучи,
душа залита.
И поглед прям
говори нещо,
без страх, без свян
трепти горещо.
А ти и аз -
души ранени,
дали, или
сме разделени.
Любовен стих...

© Ивалина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??