30.01.2009 г., 19:18 ч.

"Любовен" съвет 

  Поезия » Хумористична
822 0 14
 

"Любовен"  съвет

 

 

Ти  се взимаш  насериозно?!

От туй  не боли  ли те глава,

все  да гледаш  мистериозно,

в  кръга  да  си на  голямата „тълпа".

 

Да  премерваш  всяка  своя  дума,

да отхвърляш всеки жест  човечно мил -

не  те ли  изнервя силно шума

и  факта, че   си се  заплеснала  в  катил?!

 

Че си Ти звезда,  две  думи  няма!

Но най-добрите  не  са сами.

Известни  са с доброто в цяла гама -

а ти,  хвани се  приземи!

 

 

ПП: Моля, не  се  припознавайте! С Уважение: Аз.

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??