"Любовен" съвет
Ти се взимаш насериозно?!
От туй не боли ли те глава,
все да гледаш мистериозно,
в кръга да си на голямата „тълпа".
Да премерваш всяка своя дума,
да отхвърляш всеки жест човечно мил -
не те ли изнервя силно шума
и факта, че си се заплеснала в катил?!
Че си Ти звезда, две думи няма!
Но най-добрите не са сами.
Известни са с доброто в цяла гама -
а ти, хвани се приземи!
ПП: Моля, не се припознавайте! С Уважение: Аз.
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.