7.05.2008 г., 9:48 ч.  

Любовен трепет 

  Поезия » Любовна
1222 0 9

    Любовен трепет

Гълъбче пернато
при мен долетя,
на балкона кацна, 
пролетно запя.

Песента омайва
с мирис на треви.
Пролет ме докосна,
струна в мен трепти.

Вятър ù приглася,
свири с нежен зов.
Пролетта събужда
трепет за любов.

Гургуличе мило,
отново полети,
трепета любовен 
далече отнеси.
 

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??