ЛЮБОВЕН
ТРИЪГЪЛНИК
момиче
не
жена е
жена е
но момиче
се хвърля голо
в морската вода
и с дрехите ѝ
се облича
обгръща стройните бедра
пристяга хълма си
където
мислите ми
се катерят
небрежно нежните си рамена
намята
а отпред оставя волно
двете ѝ гърди
да се намерят
и по флиртуват
с непобедимия ми враг
морето
© Николай Нанков Всички права запазени