22.09.2021 г., 19:13 ч.

Любовен възел 

  Поезия » Любовна
563 0 0

Любовен възел

 

Какво от лятото прозирно ще вземем,

коя вълна надежда ще ни донесе,

кой ли пристан океана ще превземе

и ще ни потопи в илюзии за време?

 

С любовен възел си ме пристегнал,

че налучквам напосоки появите

на трогващото пътя на вълните.

Лъчисти чувства откриват радостта,

 

тъй както се оголва потеглен брегът

след колебливите пенливи ласки,

идващи от вътрешността една след друга

и родени от скривалище на свобода.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??