30.03.2021 г., 8:56 ч.

Любовна диета 

  Поезия » Еротична, Хумористична
673 1 7


Нахрани ме с твоите целувки,
но път с апетит съм, знай, голям...
Изненада крия в свойте плувки,
искаш ли да ти я дам?

 

И недей така се изчервява,
гледката не ти е непозната...
Огледалото без срам ни наблюдава 
и очаква ни проскърцвйки кревата...

 

Хайде палавнице,  мека е завивката,
а и тя едва ли ще ни трябва...
Почвам бавно - Еротична е разтривката,
после знам... какво ще те зарадва...

 

Ще пропуснем пустата вечеря,
а и ти... със друго си заета...
Явно пак и днеска като вчера
ще сме на... любовната диета...

 

23.03.2015.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??