11.03.2009 г., 1:56 ч.

Любовна драма 

  Поезия » Любовна
523 0 0

Любовна драма преплита две ръце

в едно безсърдечно женско сърце.

Нявга тя любов почувства, 

но с настъпването на деня тя помръкна.

Сега самотата при нея се настани,

завладя душата и сърцето ù.

Взе онези хиляди спомени и

на тяхно място остави

единствено болезнени сълзи.

Душата жадува, сърцето тупти,

а над тях тъгата безмилостно кръжи.

© Валерй Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??