Любовна драма преплита две ръце
в едно безсърдечно женско сърце.
Нявга тя любов почувства,
но с настъпването на деня тя помръкна.
Сега самотата при нея се настани,
завладя душата и сърцето ù.
Взе онези хиляди спомени и
на тяхно място остави
единствено болезнени сълзи.
Душата жадува, сърцето тупти,
а над тях тъгата безмилостно кръжи.
© Валерй Димитрова All rights reserved.