21.11.2010 г., 21:46 ч.

Любовна еуфория 

  Поезия » Любовна
607 0 1

Любовна еуфория


Светлината ми пари очите,

въздухът запушва дробовете,

размиват се пред мен цветовете,

бягат някъде надалече,

пищят в ушите ми гласовете,

плътта ми дерат сълзите,

болката съвестта ми гризе,

капе, изтича моето сърце,

душата напуска ме...

Любов е!

 

                                    12.11.2010г.

© Любомира Герова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??