Nov 21, 2010, 9:46 PM

Любовна еуфория 

  Poetry » Love
604 0 1

Любовна еуфория


Светлината ми пари очите,

въздухът запушва дробовете,

размиват се пред мен цветовете,

бягат някъде надалече,

пищят в ушите ми гласовете,

плътта ми дерат сълзите,

болката съвестта ми гризе,

капе, изтича моето сърце,

душата напуска ме...

Любов е!

 

                                    12.11.2010г.

© Любомира Герова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??