25.06.2013 г., 22:38 ч.

Любовна фантазия 

  Поезия » Любовна
501 0 0

С румени бузи
и виневи устни
казва се Сузи
плод на моите фантазии мръсни

 

Фатална изкусителка
с усмивка заразителна
и бледа порцеланова кожа
изящна като пролетна роза

 

усмихваме се двама
и гледаме в синхрон
тя е истинска дама
заслужава поклон

 

Очите и небесно сини
Косите и слънчеви нишки
Забравям всякакви рими
и думите стават излишни

 

Лицето и бяло
с чаровен контраст
е пламнало цяло
от срам и от страст

 

Допивам последната глътка
и правя първата стъпка
уверен и готов съм да ме омае
сядам до нея и зная че "ТЯ е"

 

Тя е едната едничка за мен
Тя е рая
красотата във всеки мой ден
мечтата от тук до безкрая

 

свършва историята
с любов до края на дните
не се връзва друга теория
но пък мен ако питате

 

Всичко е фантазия
да си го кажем директно
Любов като тази
звучи прекалено перфектно

© Николай Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??