19.11.2011 г., 17:39 ч.

Любовна игра 

  Поезия
593 0 0

Дъхът ти по кожата се стича,

като топящ по пръстите ми шоколад,

и всяка следваща целувка ме обрича

до край да се раздам на този ад…

 

И плътните си устни пак разгръщам,

усещайки – до края водя те,

със дива жажда аз обгръщам

желанието ти на колене.

 

И чувствам - близо си, приключва

любовната игра, започнала преди минути,

а мога с часове отново и отново да те вкусвам,

но надали да издържи плътта ти…

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??