8.01.2005 г., 12:48 ч.

Любовница 

  Поезия
1299 0 5
Искам да си истинска жена - любовница!
През всичко да прекрачиш!
През ехидността на съдбата ни - сводница,
през условности, които ще те влачат
във леглото на предопределения...
През очи, които плачат
и ти си за тях набедения...
През срамежливи любовни послания,
през забранени любовни наслади,
през греховни желания
ти ще останеш най-свята...
........
Любовница - апотеоз на жената!!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??