18.10.2008 г., 12:33 ч.

Любовно откровение - 6 

  Поезия » Любовна
2545 0 5

Описание на болка чели сте. Била съм.

По-режеща от редовете. И безкръвна.

По-животогубеща. С пореден спазъм.

По-плачеща за загубата... Гроб-безмълвна.

Отчаяние видели сте. Била съм.

След тежкослъзни откровения

поемала съм с куфар, каталясала,

към гарата на буренясалите угризения.

Молби крещени чували сте. Аз съм.

На колене. Изтъркали перваза.

На длани, загрубял ентусиазъм-

минал срок за счупената ваза.

Мирис изгорено сте усещали.Това съм.

В моменти на промяна. Пепел ставам.

И нагарчащите късове омраза

наказателно след себе си оставям.

 

(Минава време... Но не ви забравям...)

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??