21.06.2009 г., 20:27 ч.

Любовно откровение-7 

  Поезия » Любовна
919 0 3

Ефирна съм. И някак съм красива.

Естетско  одобрение  не ща.

Синьото в очите ми отива,

разхождам се небрежна  по брега.

 

От слънце съм. От него  споделена.

   Целувам срещата, дошла на кея.

И всяка  следваща  вълна родена

  протяга се - в мен да се влее.

 

Солена съм. От усета при допир.

Ръцете в пясъка замират.

Изпратили те стон и вопъл,

 наслада под звездите си намират.

 

По лунната пътека. Ходеща...

С коси, приели роля на компас

 си тръгвам - корабна и бродеща...

Лятната любов съм аз....

 

(Да не пропуснеш уговорения час.)

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е!
  • "Любовно откровение" е поредица за многото лица на Любовта
    И няма нищо общо с 30 годишната жена.
  • "Лятната любов съм аз...."
    Какво ли да ти кажа... за мене е тъжно, когато една жена на 30 е само лятна любов. Защото годината има 4 сезона.
Предложения
: ??:??