25.08.2007 г., 10:44 ч.

Любовта 

  Поезия
566 0 1
Една приказка стара като света,
това е приказката за любовта.
Понякога тази приказка ни прави щастливи,
понякога ни донася само спомени горчиви.
Но каквато и да е тя,
е най-хубавото нещо на света.
А и изцяло сме изгубени,
ако никога не сме влюбени.

© Преси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??