Aug 25, 2007, 10:44 AM

Любовта 

  Poetry
568 0 1
Една приказка стара като света,
това е приказката за любовта.
Понякога тази приказка ни прави щастливи,
понякога ни донася само спомени горчиви.
Но каквато и да е тя,
е най-хубавото нещо на света.
А и изцяло сме изгубени,
ако никога не сме влюбени.

© Преси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??