19.05.2009 г., 6:15 ч.

``Любовта`` 

  Поезия » Любовна
1039 0 4

Гореща страст - превърната на пепел...

Безкраят - сложен в тясна рамка...

Въздухът планински  - с дим отровен...

Това със мен си сторил...

Поставил си ми ултиматум...

А аз да ме притискат не обичам,

Решил си любовта да притежаваш...

а още учиш, се как се обича...

Щом научиш си урока, сам ще разбереш...

Любовта е като птица - има криле,

може и ти позволява да летиш...

Но не и в златна клетка да я задържиш...

Любовта означава да обичаш и да даваш свобода...

© Антоанета Палева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??