16.07.2018 г., 16:59 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
609 0 0

1.О, Любов от мене не бягай,

неще ти нищо от лошото сторя, 

години за тебе всичко давам,

с всичко за тебе се боря,

успех не срещам във битката строга,

що неразбрано остана туй дето мога.

 

2.Редове за тебе всеки ден пиша,

възхвала за тебе в сърцето градя,

всеки път щом душата отдавам,

щом дъхът ти във устните сещам,

отново на щурм съм към тебе,

не с оръжие, а просто с ръка.

 

3.Всичко отдавам от себе,

да чуеш на духът мой зова,

с рог гневен във болка циклична,

стеле се зов на ранений герой,

герой без бронебойна жилетка,

герой сетил в гърдите пореден пробой.

 

4.Усещам сърцето ми празно,

кръвта навсякъде от мене тече,

не страшнее от мен Любовта,

ближи благо и кротко край мене,

подава ми своята чиста ръка,

без сили съм да хвана я в мойта. 

 

5.Проговаря ми противницата тогава,

"Не трудно е веч да сме заедно." вика.

Щом изцяло отдал съм сърцето,

изцяло отдал съм кръвта,

знам че всичко за нея отдал съм,

време е вече за съюз в Любовта.

 

© Георги Сираков Всички права запазени

Извод на сърцето, за изживяното в Любовта!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??