2. Приятелско чувство
Приятелско чувство е дар за душата...
Годините наши са тук без значение,
животът е с него по-лек на Земята –
то пътя проправя ни към просветление.
Душата във мене е винаги млада,
и място за тебе запазено има.
С приятелство мило сърцето не страда,
цъфти в него пролет - дори да е зима.
В годините чужди недей се заглежда,
Но чуй песента ми... И ти да запееш!
Тя носи в живота любов и надежда –
зарежда със сила за да преуспееш...
7 ноември 2015,
11,30 часът
("Октомврийски рози" - 4 том на
"Повеите на любовта")
© Иванъ Митовъ Всички права запазени